#såfuckingjävlaarg
DATUM: 2014-11-23 | TID: 22:00:02 | KATEGORI: Allmänt




Ponny-SM
DATUM: 2014-11-16 | TID: 17:28:00 | KATEGORI: Allmänt

Skrev ett inlägg imorse som skulle kommit upp men det hade det tydligen inte gjort. Dagen spenderades på ponny-SM i hamre. Många duktiga ryttare och bra arrangerat av hamre tycker jag! Många ryttare som hejar på varandra även fast det gått dåligt för en själv, precis så som det ska vara.

Nu sitter jag iallafall i soffan och väntar på mamma så hon kan köra tillbaka mig till Strömsholm. Tvn rullar med julfilmer i bakgrunden, mysigt men liite för tidigt tycker jag, har ju inte äns fyllt år än! 



Den gångna veckan
DATUM: 2014-11-15 | TID: 23:14:13 | KATEGORI: Allmänt

Ligger i soffan och Frost är på tv i bakgrunden, rätt mysig lördagkväll när mamma och katten sover i soffan brevid och snarkar hihi.
Den veckan som varit har varit väldigt rolig men samtidigt väldigt stressig! Har ridit varje dag hela veckan vilket är den roliga delen. I måndags red jag dressyr för Kati på Akatzie (f.2002 e.Acacio – Alladin). Kändes både bra och dåligt, men måste öva mer på att få hästar lite kvickare i fötterna utan att det går fortare. Det är en konst som Åsa sa till mig i torsdags. Vi övade på att inte rida så mycket med handen eftersom Kati varit på clinic för George Morris. Hon tyckte att det var stor skillnad i min sits i hoppningen och dressyren och det var väl positivt. Hon tyckte även att jag gjorde övningen väldigt bra så det är jag väldigt nöjd över! I tisdags red jag Donna, ett sto (e.Cornetto - Fashion King). En jättetrevlig tjej som är mycket att rida, med lite humör vilket aldrig skadar enligt mig. 
 
Vi var fyra tjejer som red ut tillsammans bort till slottet och Donna tyckte att det var vääldigt roligt och så fort Märta kom lite längre fram än mig ville Donna springa ikapp genom att kasta sig och skjuta rygg hehe. Kan inte koncentrera mig när hästar bockar och flänger så oftast slutar det med att jag skrattar tills jag får ont i magen vilket kanske inte är det bästa men det är ju nånting iallafall. 
I onsdags var det sadelutprovning för att ridskolehästar och jag hade Corazon (e.Cortez-Pepe), ett litet skimmelsto, även hon med lite humör men mer åt det pigga och hetsiga hållet. Sadlarna låg bra, dock behövde dressyrsadeln en kilpadd. Red även Donna på onsdagen, ett pass på stallplan, inte det bästa men Linnea som har henne sa att hon troligtvis testar mig lite. 
 
Torsdagen bestod av en hoppträning på Dannis lilla Ida. En 11-årig dressyrponny som Dannis haft i 6 år (tror jag). Hon vill försöka få igång henne i hoppningen också och då fick jag äran att rida lilla Ida! Hon är väldigt duktig och modig även fast hon tycker att det är väldigt läskigt!
 
Fredagens ridning gick helt okej, hade Zevs (e.Lord Albert), en liten fux som tycker att det mesta är jobbigt haha. Övade på galoppfattningar och det gick bra, han lyssnade bra tillbaka när han ville galoppera för att dom andra hästarna gjorde det. Annars gick det inte bra alls så blev ett okej pass. 
Kvällen spenderades med Karro, Sampa och Hampus. Vi skulle kollat på film men det blev att vi bara kollade korta snuttar av massa gamla serier haha. 
 
Nu blev detta ett väääldigt långt inlägg men så får det va! 
Linnea & Donna på bilden!
 
 

Lördag kväll
DATUM: 2014-11-15 | TID: 21:58:30 | KATEGORI: Allmänt

Hej och välkomna till mig nya blogg! Jag tröttnade på forme och kände för något nytt så nu har jag bloggen här istället. Har nästan redan tröttnat på blogg.se för jag har hållt på och krånglat med bloggdesignen hela dagen och nu är den precis som jag vill ha den.