DATUM: 2015-02-28 | TID: 23:37:51 | KATEGORI: Allmänt


Not in that way
DATUM: 2015-02-22 | TID: 00:29:05 | KATEGORI: Allmänt

And i hate to say I love you
When it's so hard for me
And I hate to say I want you
When you make it so clear
You don't want me

I'd never ask you cause deep down
I'm certain I know what you'd say
You'd say I'm sorry believe me
I love you but not in that way

And I hate to say I need you
I'm so reliant
I'm so dependant
I'm such a fool

When you're not there
I find myself singing the blues
Can't bear
Can't face the truth

You will never know that feeling
You will never see through these eyes

I'd never ask you
Cause deep down I'm certain I know what you'd say
You'd say I'm sorry
Believe me
I love you
But not in that way

You'd say I'm sorry
Believe me
I love you
But not in that way

Torsdag är tråkdag
DATUM: 2015-02-19 | TID: 15:49:09 | KATEGORI: Allmänt

Dagen idag har varit riktigt tråkig, har bara haft tråkiga lektioner och det är riktigt kallt och tråkigt ute.. Sitter på svenskan och slutar om en halvtimme men har verkligen ingen motivation att skriva om det vi skriver om så skriver det i helgen istället! Veckan har rullat på och gått snabbt, imorgon börjar jag äntligen flytta grejer efter stalltjänsten vid fem! Mamma kommer och hjälper mig så att det ska gå så fort som möjligt. Ska rida Donna i eftermiddag så måste hem och byta kläder och slänga i mig lite mat sen dra mig till stallet. 
Clara fyller även 17 idag så vi ska fira henne ikväll, känns som det kommer bli en bra kväll! 
 

Lycklig
DATUM: 2015-02-18 | TID: 19:41:23 | KATEGORI: Allmänt

På senaste tiden har jag varit väldigt lycklig faktiskt. Jag ska flytta, lov om tre dagar och åka till Alperna på det gör det inte mycket sämre direkt. 
 
 
 
 
 
 

Idrott och fredag.
DATUM: 2015-02-06 | TID: 10:28:18 | KATEGORI: Allmänt

Dagen startades med ett riktigt skönt pass på idrotten, men inriktning på mage och armar. Kändes riktigt skönt att vara igång igen efter att inte ha tränat på flera veckor. Det är en bra start på fredagmorgonen att ha en idrottslektion för man kommer igång ordentligt och känner sig pigg efter!
Vid klockan ett gäller ett dressyrpass på Prinsen och är väl sådär taggad, men man får göra det bästa av det! 
 

Linn Olsson
DATUM: 2015-02-05 | TID: 17:33:28 | KATEGORI: Allmänt

Linn Olsson är en tjej med mycket power i, en tjej vars blogg jag verkligen tycker om att läsa! Idag skrev hon ett inlägg som jag tycker alla tjejer i min ålder borde läsa, oavsett vart ni än står i livet! 
Läs inlägget HÄR!
 

Wilburt
DATUM: 2015-02-05 | TID: 16:58:39 | KATEGORI: Allmänt

Dressyren igår gick riktigt bra! Hade en ny häst vid namn Wilburt (f.02 e.Wetano - Maraton) och vi övade mycket på att få hästen runt skänkeln i hörnen, att sätta sig på rätt sittben direkt i traven och galoppfattningar ur hörn. Wilburt i början var väldigt stark och dragig men så fort jag slappnade av så gjorde han också det! Han har en väldigt stadig position i sig själv vilket gör att jag kan fokusera mer på min egen sits vilket jag behöver i dressyren!
När jag väl förstodde hur han ville att jag skulle göra och han förstod mig blev det riktigt bra och Agneta var supernöjd med min insats!
 
 
 

Tisdags
DATUM: 2015-02-05 | TID: 14:12:00 | KATEGORI: Allmänt

Denna träning var inte den bästa, men helt okej med tanke på att det är andra gången han hoppar ordentligt sen i december. Han var väldigt fin på marken men hoppade inte alls lika bra som förra veckan, och då var det tvärtom. Han hade gått på lina i snön dagen innan med ena barnet som rider honom och hade fått strechat ut hela kroppen riktigt ordentligt och det kändes! Mjuk och rund i sidorna, lyssna bra både fram och tillbaka osv. När vi kom till hoppningen var han lite loj, taggade inte alls till som han brukar och var allmänt seg och stark. 
 
För försöka kombinera markarbetet från i tisdags tillsammans med hoppningen i torsdags!

Akazie T
DATUM: 2015-02-02 | TID: 15:32:00 | KATEGORI: Allmänt

Dagen börjades med en hopplektion på fina Akazie!
Vi övade på relaterade avstånd och att kunna reglera galoppen. I uppvärmningen var Akazie väldigt spänd och ville inte alls gå framåt men efter galoppen började hon kunna slappa av lite mer. Banan bestod av två linjer på 21 meter, där man skulle ha sex respektive fem galoppsprång och en bock på medellinjen för att byta varv över. I början gick det inte alls bra då jag tror att jag hade för korta läder och mina skänklar gled bakåt och så satt jag bara och klämde. Men till sista rundan så längde jag lädrena ett hål och kom ner mycket mer i sadeln och kunde hålla om bättre. Akazie var som sagt ganska spänd hela ridpasset och nu på sistonde har hon bara exploderat i energi och studsat och haft sig, idag var inte så mycket bättre haha. I galoppfattningarna studsade hon bara och sparkade och hade sig så hade lite svårt att kunna sitta ner ordenligt haha. Men desto längre det gick desto bättre blev det. 
 
Akazie hoppar sjukt fint och det roligaste hon vet är att hoppa ryttaren ur sadeln och idag var det nära att jag flög av haha, vi kom jättestort på det sista räcket i banan och jag tryckte av henne för att inte krypa i botten på hindret. Akazie tar i princip allt hon har kändes det som och lilla jag flyger och landar nästan på halsen haha, och en sväng på det gjorde inte saken bättre. Men satt kvar så det är jag nöjd över!
 
 

remember this
DATUM: 2015-02-01 | TID: 23:28:40 | KATEGORI: Allmänt