Det var ett väldigt bra tag sen
DATUM: 2015-12-06 | TID: 23:47:13 | KATEGORI: Allmänt

Tankarna snurrar, måste få ut det på något sätt. Skolan börjar komma på rätt sida äntligen efter ett ordentligt wakeup call, jag har fått erbjudande att rida och tävla min ridlärares gamla häst, jag har världens bästa pojkvän. Det är bara några av sakerna som går bra. Helgen var dock mindre bra, hade stalltjänst fre-lör, fredagen gick bra och var till och med rolig även fast den tog slut halv sex. På lördag morgon vaknar jag av världens smärta i ryggen (troligtvis av att jag ramlade i torsdag), stället mig upp och svimmar sen spyr jag också. Hade så velat vara med på helgen då jag missat de flesta än så länge då jag varit sjuk för att få ihop min antal timmar jag måste ha för att bli godkänd. 
 
Personer som varit helt ute ur mitt liv har skrivit, velat träffas.. Vet inte alls hur jag ska ta det hela. Vill men samtidigt då jag i princip bara kommer börja gråta samtidigt som jag kommer bli arg och ledsen. Saknar vänskapen, att liksom ha en vän som alltid finns. Just nu har jag bara Samuel känns det som då dom i skolan blir arga så fort man ej kan vara med eller gör det minsta fel. Ingen är perfekt och alla gör misstag, oavsett hur stora eller små de är. Sen att folk inte kan sköta sina egna liv är ju en annan fråga. Jag blir så jävla arg, vad i hela helvete har dom att göra med om jag är sjuk eller ej?
Det finns verkligen folk till allt..
 
Hösten och vintern hittils har varit jobbig, jag har ju haft samuel som alltid stöttat mig men skolan har varit jobbig samt det sociala utanför skolan.. Som tur är jag har ju iallafall de flesta av killarna i gänget som kan acceptera mig som en kompis och inte bara en tjej som man inte kan prata med för man inte är intresserad. 
2015 har lätt varit både det sämsta och bästa året hittils i mitt liv